• Balle Kirkevej 120, 8600 Silkeborg
  • balleskolen@silkeborg.dk
  • Balleskolen
Vi er i gang

Så er vi igennem en uge med en helt ny skoleform.
På billedet ses børn fra Mosegården, som har matematik-emne om kombinatorik.
Eleverne har været ude at løse konkrete opgaver med mad, tal, tøj og ærteposer, der skal kombineres. Eleverne løber mellem de forskellige poster og laver tælletræ til opgaverne, for at finde resultatet.

• 22-08-2014
    Fotograf Jan Feder ·
    Pia Nielsen den 17-08-2014
    SKEMAER for dagligdagen på Balleskolen

Her kan I se, hvordan husenes skemaer ser ud, i skolereformens år 1.
  • Pia Nielsen den 29-06-2014

Ny skolebestyrelse valgt på Balleskolen

Der var fin opbakning til vores skolebestyrelsesvalg, og der er nu afholdt 'fredsvalg', så vi har 7 forældrevalgte medlemmer og 4 suppleanter. Vi var samlet til konstituerende møde den 24.06.

Formand for den nye skolebestyrelse bliver Susanne Gade Clausen, og næstformand bliver Marianne Rahbek.

De øvrige forældremedlemmer er Søren Pind Lauritsen, Jacob Vestersager Engdal, Mette Munk Brandt, Mette Feldt, Tina Frank.

Personalerepræsentanter er Ann Gystad og Torben Bruun Jepsen.

Som suppleanter har vi Louise Schmidt, Lene Bahne Knudsen, Line Emanuel, Steen Hedemann Andreassen.

Vi ser frem til en spændende bestyrelsesperiode, hvor skolereformen og den nye ramme for skoledagen på Balleskolen vil få en stor plads i arbejdet.