• Balle Kirkevej 120, 8600 Silkeborg
SOMMERFERIE på Balleskolen

Skolen holder sommerferie i uge 27-32
SFO-en holder sommerferie i uge 28-30

Vi starter i skole igen mandag den 11. august.
Vi starter ud med en kort dag: 9.00-11.30
Børn, der er tilmeldt SFO, kan naturligvis være i SFO før og efter skoletiden

0. klasse starter først klokken 9.30.
I uge 32 sendes en særlig besked ud til de nye børn og forældre på Forældreintra.

I ønskes en rigtig god og solrig sommer fra alle os på Balleskolen
Vi glæder os til at se jer alle igen i august! smiley

Pia Nielsen, skoleleder

Irene Sørensen den 04-07-2014
    Skoleintra er ikke tilgængeligt i uge 28, og der vil være systemarbejde i uge 29 og 30, så Skoleintra kan fortsat være ustabilt.
    Pia Nielsen den 29-06-2014
    SOMMERFERIEAFSLUTNING

Her danser vi ud på sommerferie med "sommerferie-boogie-woogie"

• Pia Nielsen den 29-06-2014

Ny skolebestyrelse valgt på Balleskolen

Der var fin opbakning til vores skolebestyrelsesvalg, og der er nu afholdt 'fredsvalg', så vi har 7 forældrevalgte medlemmer og 4 suppleanter. Vi var samlet til konstituerende møde den 24.06.

Formand for den nye skolebestyrelse bliver Susanne Gade Clausen, og næstformand bliver Marianne Rahbek.

De øvrige forældremedlemmer er Søren Pind Lauritsen, Jacob Vestersager Engdal, Mette Munk Brandt, Mette Feldt, Tina Frank.

Personalerepræsentanter er Ann Gystad og Torben Bruun Jepsen.

Som suppleanter har vi Louise Schmidt, Lene Bahne Knudsen, Line Emanuel, Steen Hedemann Andreassen.

Vi ser frem til en spændende bestyrelsesperiode, hvor skolereformen og den nye ramme for skoledagen på Balleskolen vil få en stor plads i arbejdet.

Helle Præsius Busk den 16-06-2014
    Kære elever og forældre
    Efter sommerferien ringer klokkerne ind til den nye folkeskole. Skoledagen bliver længere, men det er der en grund til: Der bliver mere tid til at lære mere på nye og mere varierede måder.
    Læs Undervisningsministeriets postkort til jer og følg i øvrigt linket til ministeriets hjemmeside med videofilm, quiz og miniguide - og overblik for bl.a. forældre og elever.
    Se fortsat også Silkeborg Kommunes http://reform2014.blogspot.dk/, hvor de lokale tiltag samles.
    Sommerhilsen fra Skoleafdelingen, Silkeborg Kommune
    Pia Nielsen den 04-06-2014
    Den nye skoledag: Balleskolen 2014 FORÆLDRE

Tirsdag aften blev den nye skoledag præsenteret for forældrene.

Skoleleder Pia gennemgik, hvordan personalet har arbejdet med skolereformen hele året, og hvilken ramme for skoledagen, der er kommet ud af det.
    På Balleskolen vil vi lave en tydelig og enkel skoledag, med plads til ro og fordybelse, og fastholde vores særkende som åben-plan-skole, hvor børn og voksne er organiseret i huse - "den lille skole i den store skole".

Der er stadig mange områder, vi skal arbejde med, og vi er klar til at tage fat på det i fællesskab, børn, forældre, personale og ledelse.

300 forældre mødte op til informationsmødet - dejligt at se så mange!
    I juni måned bliver der tirsdage og torsdage mulighed for at komme til morgen-kaffe-møde på kontoret til en mere uformel snak om de forskellige aspekter af skoledagen og skolereformen, og vi håber, at dette vil give alle mulighed for at få svar på spørgsmål.

Pia Nielsen den 04-06-2014
    Den nye skoledag: Balleskolen 2014 ELEVER

Eleverne var tirsdag morgen samlet til "Trivselsdag", hvor vi fremlagde, hvordan skoledagen bliver efter august 2014.

Elevrådet fortalte i børnesprog og uddelte en folder til alle børn om skolereformen på vores skole, skoleleder Pia fortalte om den nye skoledag, og alle elever i husene gik i gang med at tænke med, og finde på gode idéer til den nye skoledags indhold - og som man kan se herunder, så sang Stella og 1. årgang for os, at "det du gi'r kommer altid tilbage, og det du får har du givet selv en gang".

Det var en opløftende dag!

• Pernille Garn Hansen den 20-01-2014
    Nye takster til fritidstilbuddene pr. 1. august 2014 - kan nu findes på Silkeborg Kommunes hjemmeside.