• Balle Kirkevej 120, 8600 Silkeborg
  • balleskolen@silkeborg.dk
  • Balleskolen

SIDSTE SKOLEDAG for 9. årgang

En dejlig sidste skoledag, hvor vores 9. årgang startede med morgenmad, tog en runde med karameller til alle elever, underholdt os med sang, musik og konkurrencer i hallen, spillede en fodboldkamp mod lærerne (eleverne vandt ...) - og til sidst den traditionelle vandkamp. Og så af sted til fest i Lunden!
En dag med masser af grin og sjov smiley

Tak for en dejlig dag til 9. årgangs elever & lærere

Pia Nielsen den 28-05-2015
    SIDSTE SKOLEDAG for 9. årgang

9. årgang sagde farvel med manér og blev klappet ud af hallen af en flok glade tilskuere, som var godt underholdt.
    Supergodt show, Bøgelunden!

Sidst i klippet her ser man en flok lærere udklædt som politibetjente
    - der var godt styr på flokken

Pia Nielsen den 28-05-2015
    SIDSTE SKOLEDAG for 9. årgang

9. a havde skrevet en sang om at sige farvel til Balleskolen.
    Ikke et øje var tørt!

• Pernille Garn Hansen den 21-05-2015

Sommerferieaktiviteter 2015 - Silkeborg Kommune tilbyder igen en række sommerferieaktiviteter til alle kommunens børn og unge. Arrangørerne af disse tilbud er foreninger, klubber, institutioner, Ungdomsskolen samt andre, som arbejder med børn og unge. Læs brevet om sommerferieaktiviteter 2015 til børn og forældre.

• Pernille Garn Hansen den 04-05-2015
    ORIENTERING FRA SUNDHEDSPLEJERSKEN.

I perioden frem til d. 8. juni vil jeg kun være at træffe til allerede aftalte aftaler.
    Hvis der er behov kan Sundhedsplejens Administration kontaktes på tlf. 8970 1665, hverdage kl. 8 - 13.

Birgitte Yde
    Sundhedsplejerske