• Balle Kirkevej 120, 8600 Silkeborg
  • balleskolen@silkeborg.dk
  • Balleskolen

Invitation til juleafslutning –

Mandag den 22.12. er sidste skoledag på Balleskolen før juleferien.
Børnene er i skole fra klokken 8.00-11.30.

Vi holder fælles julesamling klokken 10.00-11.00, hvor en masse glade børn optræder for hinanden i Hallen, og vi synger julen ind.
I er velkomne til at deltage i Hallen, hvis I har lyst

Pia Nielsen, skoleleder

Pia Nielsen den 18-12-2014

JULEHULE – oplæsning og julehygge på biblioteket

I december har Posthuset og Enggården (vores 1. og 5. klasse) haft ”julehule” på biblioteket på skolen.

Der blev bygget huler med borde, tæpper, puder og alt hvad der hører til, og derefter læste de store op for de små i hulerne. Dejlig julestemning.

LUCIA på Balleskolen

Luciaoptoget i år var med vores nye kor for indskolingen.
    Børn fra 2. og 3. klasse går til kor hos Stella i SFO-tiden, og her havde de øvet sig til luciaoptoget.

Balleskolen er som skabt til sådan et optog, hvor børnene går igennem alle husene i stemningsfuldt mørke, kun lyst op af levende lys og skønne sangstemmer. Det er en dejlig tradition. Tak til Stella og koret.

I klippet her kan I kan høre koret gå igennem det fint pyntede 5. årgangshus, Enggården.

JULEFODBOLD

Også i år holdt vi det traditionsrige julefodbold-stævne for 6.-9. årgang.
    Hele dagen var der liv og glade dage i Hallen, hvor holdene spillede fodbold mod hinanden, iført interessante udklædninger. Lærerholdet klarede sig også fint igen i år, men vinderne af turneringen blev et elevhold

Pernille Garn Hansen den 20-10-2014
    Indskrivning til 0. kl. i skoleår 2015/16 - se vedhæftede