• Balle Kirkevej 120, 8600 Silkeborg
  • balleskolen@silkeborg.dk
  • Balleskolen

DET STORE MOTORVEJSLØB

Balleskolen deltog i dag onsdag i det store motorvejsløb, hvor alle børn på kommunens skoler fik mulighed for en gå- eller cykeltur på motorvejen, inden bilerne kommer til i næste uge.

Det var en stor oplevelse af være med til!

Alle børn fra Balleskolen var med: Vi startede samlet, og vi havde aftalt, at alle børn var klædt i blåt, så man kunne se, at vi hørte sammen. Der var masser af grin, snak, hygge og samvær, mens vi bevægede os af sted i det smukke landskab heroppe ved Balle.

Se billeder og et par videoklip på opslagstavlen her til højre -

Pia Nielsen den 07-09-2016

DET STORE MOTORVEJSLØB
    Se billeder og et par videoklip her -

Pia Nielsen den 06-09-2016
    BLÆSERNE på BALLESKOLEN

På Balleskolen er vi så heldige, at vi kan tilbyde børnene at lære at spille et blæserinstrument, og være en del af ”Balleskolens blæsere”.

Her kan I se vores Juniorblæsere spille et nummer for 4. årgang, som nu har mulighed for at tilmelde sig ”begynderblæs”.
    Til begynderblæs arbejdes med musikforståelse, rytme, øves på mundstykker og spilles på forskellige blæserinstrumenter og slagtøj.
    Bliver børnene grebet af det, kan de fortsætte i Juniorblæserne, som er 5.-9. årgang.

Vores Juniorblæsere optræder til vores fællesarrangementer på skolen, og det er altid en dejlig oplevelse