• Balle Kirkevej 120, 8600 Silkeborg

• 05-12-2016
    Skolebestyrelsesmøde ·
    Pia Nielsen den 01-12-2016
    JULEPATRULJEN var i julehumør, og december fik en sang med på vejen.

Den 1. december stod Julepatruljen klar ved indgangen til indskolingen, da børnene mødte ind på skolen, og både børn og forældre fik julestemningen serveret med lys & glæde.

Pia Nielsen den 01-12-2016
    Velkommen til Balleskolen
    Nu er det tid til indskrivning i skolen for nye børn til kommende skoleår.

Den officielle indskrivning finder sted i perioden 15. december 2014 til 25. januar 2015, og alle forældre til børn i Balleskolens distrikt har med digital post fået et brev om indskrivning.

Vi indbyder derfor forældre til kommende børn på Balleskolen til
    Informationsmøde om Balleskolen mandag den 12. december 2015 kl. 19-20.

På mødet vil vi fortælle om Balleskolen, om skolens indretning med åbent plan og hvordan vi har valgt at bruge det pædagogisk. Du vil også få information om hvordan vi har valgt at tilrettelægge skoledagen med tid til fordybelse og bevægelse i undervisningen, og tætte relationer til de voksne omkring barnet.

Bor du ikke i skoledistriktet, men har ønske eller overvejelser om, at dit barn skal gå på Balleskolen, er du også meget velkommen.

Vi glæder os til at se jer.

Pia Nielsen, skoleleder & Merete B. Nielsen, indskolingsleder

Pia Nielsen den 20-11-2016
    SPIL-DANSK-DAGEN på Balleskolen var igen en helt fantastisk oplevelse.
    Vores musiklærere havde sat et fint program sammen til os, hvor der både blev  sunget og danset, og hvor vi sluttede af med den livsbekræftende sang "Jeg' i live" sunget for fuld udblæsning