• Balle Kirkevej 120, 8600 Silkeborg
  • balleskolen@silkeborg.dk
  • Balleskolen

Nu er det forsømte forår over os, og 9. årgang går til prøver.
I denne uge 19, og halvdelen af uge 20 gælder det de skriftlige prøver. Her er det dansk, skriftlig fremstilling - det, der førhen hed 'stil'. God stil, kan vi vist roligt sige, for der blev arbejdet med energi og stor koncentration!

• Pernille Garn Hansen den 21-05-2015

Sommerferieaktiviteter 2015 - Silkeborg Kommune tilbyder igen en række sommerferieaktiviteter til alle kommunens børn og unge. Arrangørerne af disse tilbud er foreninger, klubber, institutioner, Ungdomsskolen samt andre, som arbejder med børn og unge. Læs brevet om sommerferieaktiviteter 2015 til børn og forældre.

• Pernille Garn Hansen den 04-05-2015
    ORIENTERING FRA SUNDHEDSPLEJERSKEN.

I perioden frem til d. 8. juni vil jeg kun være at træffe til allerede aftalte aftaler.
    Hvis der er behov kan Sundhedsplejens Administration kontaktes på tlf. 8970 1665, hverdage kl. 8 - 13.

Birgitte Yde
    Sundhedsplejerske