• Balleskolen

KRYBBESPIL 2018

Skovhuset opfører i denne tid det fineste krybbespil i Balle Kirke.

Pia Nielsen den 10-12-2018
    INFORMATIONSMØDE OM BALLESKOLEN
    for forældre til kommende børn på Balleskolen
    (som skal starte i 0. klasse til august)

Tirsdag den 11. december 2018 kl. 19.00-20.00
    Vi mødes i indskolingens lokaler (benyt indgangen fra Balle Torv)

På mødet vil vi fortælle om Balleskolen, om skolens indretning med åbent plan, og hvordan vi har valgt at bruge det pædagogisk. Du vil også få information om, hvordan vi har valgt at tilrettelægge skoledagen med tid til fordybelse og bevægelse i undervisningen, og tætte relationer til de voksne omkring barnet.
    Bor du ikke i skoledistriktet, men har ønske eller overvejelser om, at dit barn skal gå på Balleskolen, er du også meget velkommen.

Umiddelbart efter mødet, vil det være muligt at stille spørgsmål og få vejledning til at indskrive sit barn på skolen.
    Hvis du/I ønsker hjælp til indskrivningen, er det vigtigt at man medbringer NemID.

Vi glæder os til at se jer.

Pia Nielsen, skoleleder & Gry Sand Bøgh, indskolingsleder