• Balleskolen

Pia Nielsen den 17-10-2018
    MOTIONSDAGEN 2018

Vi havde en skøn dag:
    Solskin, røde kinder, glade børn og voksne – fællesskab for store og små.

På Balleskolen er motionsdagen en hel dag med fællessang, spilletid i venskabshuse, og mange forskellige slags motion.
    Vi startede dagen med at samles i skolegården og synge sammen. Det lyder herligt, når 700 børn og voksne synger til. Derefter gik vi i husene og var sammen i venskabshuse, hvor vi hyggede os med at spille forskellige spil, og lærte en masse af hinanden på tværs af alder.
    Efter en lille pause samledes vi igen i skolegården og blev varmet op af en flok energiske elever fra 9. årgang, og så blev vi sendt af sted på forskellige slags motion.

Det er 9. årgangs elever, der sammen med deres tre idrætslærere, står for afviklingen af motionsaktiviteterne – og det gjorde de med flot ro og overblik.

Tak for en dejlig dag

Se en lille film fra dagen her: